Agenda »
IV Jornades d’arqueologia de la Catalunya central

El 14 i 15 d’octubre de 2016, el Museu D. i C. de Solsona acollirà les IV Jornades d’Arqueologia de la Catalunya Central organitzades pels Serveis Territorials de la Catalunya Central del Departament de Cultura.

Enguany el tema central de les JACC serà l’estat actual de la qüestió pel que fa a la recerca arqueològica des de la prehistòria fins a l’època moderna a la zona del Prepirineu central català. Aquesta situació actual es definirà amb tres ponències a càrrec del Grup de Prehistòria del Solsonès, la Secció d’Arqueologia del Centre d’Estudis Lacetans i el Servei d’Arqueologia Municipal de l’Ajuntament de Solsona.

A més, es presentaran també diverses comunicacions que exposaran els resultats d’aquelles intervencions més interessants portades a terme durant els anys 2014 i 2015 a les comarques que configuren la Catalunya Central.

Les jornades es completaran amb una visita guiada, per part de l’equip de la Secció d’Arqueologia del CEL, als jaciments arqueològics del Castellvell i Sant Esteve d’Olius.

La inscripció és gratuïta però cal formalitzar-la a la pàgina web del Museu D. i C. de Solsona on trobareu tota la informació relacionada amb les IV JACC.  Feu clic i apunteu-vos: http://museusolsona.cat/inscripcions-jacc/.

 

Programa de les Jornades: triptic-ivjacc

« Torna