Agenda »
Jornada cultural

JORNADA CULTURAL: ‘LA LLAVOR’, DE LA MARE CULTURAL

La Mare Cultural proposa una jornada multidisciplinar de talent local i cultura d’arrel

Amb Sant Jordi i la primavera com a teló de fons, la Mare Cultural idea una nova proposta cultural amb descobertes artístiques que combinen les disciplines de la poesia, l’humor i la música antiga i moderna. La Llavor s’aboca al carrer el dissabte 24 d’abril des de la plaça Sant Isidre de Solsona i fa justícia al talent local amb la incorporació de solsonins i solsonines en el seu programa.

En termes de programació, el tàndem format per Uriol Gilibets i Eduard Gener estrena l’espectacle Vida i miracles d’alguns poetes i poetesses injustament oblidades, que hibrida literatura i música i s’inspira en el llibre homònim de Llull de Poll. Tot seguit, la també solsonina Montserrat Isanta, cantant avesada a la música antiga, presenta el projecte Amors i mirades, un recull de lírica barroca musicada que abraça el gènere del ‘tono humano’. Qui també descobreix la seva opera prima en el marc de La Llavor és Alexander Aranda. Aranda debuta en solitari amb el treball discogràfic autoproduït Línia de vida, del qual en presentarà cinc temes, si bé el disc no veurà la llum fins a finals d’any. Els manresans Jo Jet i Maria Ribot clouen la jornada amb l’audició Sant Llorenç (U98 Music, 2020) basada en el llegat emocional, el pas del temps i els records d’infantesa, sobretot en època d’estiueig, a la Vall de Lord.

Les entrades es poden comprar a través del web de la Mare Cultural i es poden adquirir per audició per un preu de tres euros o bé, es pot comprar un abonament per 10’50 euros, que inclou totes les actuacions.

L’organització garantirà les mesures sanitàries mitjançant dispensadors de gel hidroalcohòlic i les distàncies reglamentades. Alhora, demana als assistents que portin la mascareta en tot moment.

JORNADA CULTURAL: 'La Llavor', de la Mare Cultural
Quan 24/04/2021
de 
On Plaça de Sant Isidre

« Torna