Agenda »
Jornada feminista

Ginecologia natural, la memòria popular de les dones de pagès del baix Solsonès i la turistificació són alguns dels aspectes que es tractaran en la Jornada feminista organitzada pel Grup de Gèneres del Solsonès.

El Grup de Gèneres del Solsonès organitza una Jornada feminista el 16 de juliol durant tot el dia a la plaça de Sant Pere. S’obrirà a les 10.30 h amb una xerrada-taller sobre cures de la matriu i ginecologia natural a càrrec de Judit Colilles,de Llum de Lluna (inscripcions gratuïtes a ). Tot seguit, es presentarà l’exposició sobre la memòria popular de les dones de pagès del baix Solsonès “Vaivens femenins”, de Territori de Masies i L’Arada.

A partir de les 13 h, la jornada continuarà amb un vermut musical amenitzat pel duo solsoní Joana i Bruno. El programa es reprendrà a les 18 h amb la projecceció del documental sobre la massificació del turisme a Barcelona City for Sale (2019), de Laura Álvarez. Finalment, a partir de les 19.30 h es tancarà amb una taula rodona participada per persones i entitats del Solsonès per abordar els efectes de la turistificació de la comarca.

Jornada feminista

« Torna