Agenda »
Jornades Europees del Patrimoni al Museu

Jornades Europees de Patrimoni al Museu de SolsonaUn any més, el Museu de Solsona apropa la riquesa del seu patrimoni cultural al conjunt de la població amb activitats obertes a tots els públics aprofitant les Jornades Europees de Patrimoni.
Per adherir-se al cap de setmana participatiu més important d’Europa en relació al patrimoni cultural, el Museu de Solsona organitza diverses propostes gratuïtes. Amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), del 8 al 10 d’octubre es podrà accedir lliurement a les instal·lacions en les portes obertes d’11 a 18.30 h divendres i dissabte i d’11 a 14 h el diumenge. Igualment, es podrà visitar l’exposició de Perejaume “D’un or que crema”, a les sales del Renaixement i el barroc.

També hi haurà una visita guiada el dissabte a les 12 h de 90 minuts de durada, mentre que a les 11.30 h el públic familiar serà convidat al taller “Res és el que sembla”, de 120 minuts.

Per participar a aquestes activitats de les JEP cal reservar plaça trucant al 973482101, o bé enviant un correu electrònic a .

« Torna