Agenda »
Lliurament premis Drac i concert

GALA DE LLIURAMENT DELS PREMIS DRAC AMB CONCERT D’ANAÏS VILA

El certamen de prosa i poesia en català d’Òmnium Solsonès, que arriba a la tretzena edició, proposa un component musical i teatral.

Amb la finalitat de promoure l’ús de la llengua catalana i la creació literària, Òmnium Solsonès organitza la tretzena edició del lliurament dels Premis Drac. La gala, que tindrà lloc a la Sala Polivalent, tindrà la participació de la pianista i publicista solsonina Júlia Xandri, així com de Camerino 2.0, una petita companyia teatral local. Durant el seu transcurs, s’anunciaran els guanyadors del certamen, i, tot seguit, Anaïs Vila & Banda clourà l’acte amb l’espectacle Contradiccions (Temps Record, 2020), el seu darrer àlbum. Amb aquest projecte musical, la santpedorenca deixa de banda el vessant més acústic i incorpora un nou univers estilístic per mitjà d’un so renovat i lleugeres dosis de crítica social.

Les entrades ja es poden adquirir a través de la plataforma de venda d’entrades de Turisme Solsonès. La general té un cost de 12 euros, mentre que la reduïda, adreçada a socis/es d’Òmnium, persones jubilades i menors de 14 anys, val 10 euros. Les entrades també es vendran a taquilla una hora abans de l’inici de l’espectacle fins a esgotar localitats.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Gala de lliurament dels Premis Drac amb concert d'Anaïs Vila
Quan 24/04/2021
de 
On Sala Polivalent

« Torna