Agenda »
Marxa cicloturista de carretera VOLTA AL SOLSONÈS

Segona edició de la MARXA CICLOTURISTA Volta al Solsonès. Prova esportiva en bicicleta de carretera, oberta a tots els públics i nivells. Amb diverses novetats respecte a la primera edició. Un esdeveniment popular no competitiu.

RECORREGUTS
La primera de les novetats es l’ampliació del nombre de recorreguts possibles. D’aquesta manera, existiran tres recorreguts a escollir pels participants, segons objectius i condició física:
• Fondo: 49 km +790m
• Medio Fondo: 121 km + 2470m
• Gran Fondo: 153 km + 3150m
Tots tres recorreguts seran redissenyats respecte la primera edició. Potenciant els espais que més van agradar a la primera edició i fent així uns recorreguts més atractius.

CRONO ESCALADA
La segona de les novetats és la celebració d’una Crono Escalada, amb inici a Solsona i final a l’estació d’esquí de Port del Comte* amb el pas pel Coll de Jou. Amb una distància de 32km i 1340m de desnivell. Una activitat amb un esperit més competitiu per al amants de la competició.

FIRA DEL CORREDOR
Espai on espònsors i col·laboradors disposaran d’un espai de contacte directe amb els participants i curiosos, per donar a conèixer els seus productes i/o serveis.

ESTRUCTURA DEL CAP DE SETMANA
Dates:
04 i 05 de Maig
• Dissabte:
◦ Crono Escalada: Sortida a les 10h
◦ Fira del corredor: 10h a 14h i 16h a 19h*
• Diumenge:
Dia principal del cap de setmana, a les 9h començarà la marxa cicloturista VOLTA AL SOLSONÈS. La sortida per les distàncies “medio fondo” i “gran fondo” es realitzarà a les 9h. La sortida de la distància “fondo”, es donarà 30 minuts després, a les 9.30h

Més informació a: voltasolsones.com

« Torna