Agenda »
Música a la fresca

TEATRE I MÚSICA A LA FRESCA AMB LA FURA

El Casal Popular La Fura aprofita dues vetllades de juliol per programar cultura a la fresca: teatre improvisat amb Improshow Cutre el dijous 14 i concert de Land of Cocounts el divendres 22.

La plaça de Sant Pere acull aquest mes dos actes culturals organitzats pel Casal Popular La Fura. El dijous 14 a les 19 h, Improshow Cutre oferirà un espectacle de teatre improvisat amb la intervenció del públic. Dos actors es posaran a disposició dels espectadors per crear les històries, totes diferents i irrepetibles, amb les úniques limitacions de la imaginació.

El divendres 22 a les 23.30 h la convocatòria és musical. Land of Coconuts presentarà el seu últim disc, Veritats (Right Here Right Now, 2022). A cavall de l’indie-pop i el rock alternatiu, en el nou treball la banda barcelonina tracta temes com la violència masclista, la sensació de soledat i les relacions peronals amb ua major presència de l’electrònica i un registre vocal més coral.

Les entrades seran de taquilla inversa, amb què el públic podrà fer l’aportació econòmica que consideri més adient en acabar l’actuació.

 

Teatre i música a la fresca amb La Fura

« Torna