Agenda »
MÚSICA: ‘LICEU A LA FRESCA’ AMB ‘MANON LESCAUT’, DE PUCCINI

Solsona s’adhereix per tercer any a la iniciativa ‘Liceu a la fresca’, que treu l’òpera al carrer. Enguany es retransmetrà ‘Manon Lescaut’, de Puccini, a la plaça de Sant Joan, a les 22 h

Podrem viure en directe la retransmissió de Manon Lescaut, una de les òperes més populars de G. Puccini, que es representarà al Gran Teatre del Liceu. Serà a les deu de la nit i l’entrada és gratuïta.

Aquesta retransmissió en directe, que a Catalunya es podrà seguir a través de TVC, està pensada per apropar el gènere a aquella gent poc habituada a gaudir d’un espectacle d’aquest tipus i acostar-lo a tothom. De fet, l’organització preveu que més de 100.000 persones vegin Manon Lescaut a 300 escenaris diferents. En cas de pluja, l’acte de la plaça de Sant Joan se suspendrà.

És un muntatge ambientat en el context de la immigració de principi del segle XX amb l’italià Davide Livermore com a director d’escena i escenògraf i sota la direcció musical d’Emmanuel Villaume. Hi actuaran les sopranos Liudmyla Monastyrska i Maria Pia Piscitelli, els tenors Gregory Kunde, Jorde de León i Rafael Dávila i l’Orquestra i el Cor del Liceu.

« Torna