Agenda »
MUSICAL: ‘EL MAG D’OZ’

Manresa Teatre Musical (MTM) torna al Teatre Comarcal amb la seva setena producció, ‘El Mag d’Oz’, una proposta visualment fantàstica que porta damunt l’escenari una seixantena d’actors.

Enguany la companyia torna el diumenge 17 de febrer a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre Comarcal de Solsona. Amb una seixantena d’actors damunt l’escenari i una escenografia i un vestuari visualment fantàstics, MTM promet tornar a sorprendre les famílies amb un espectacle inspirat en una de les icones de la cultura popular americana.

L’avorriment de la jove òrfena Dorothy Gale, que viu en la isolada granja dels seus oncles a Kansas, la porta a fugir a un circ ambulant, on li explicaran una història fantàstica, que és interrompuda per un tornado. Aquest fenomen els transportarà, a ella i el seu gosset Toto, a la màgica i desconeguda terra d’Oz, on s’hauran d’enfrontar a bruixes malvades i mags poderosos. Per sort, no ho faran sols, sinó amb un espantaocells, un home de llauna i un lleó de companys de viatge.

Aquesta és la història de L. Frank Baum que l’escola MTM recrea sobre l’escenari durant dues hores d’espectacle de música i ball amb la direcció teatral de David Bacardit, les coreografies de Pablo Testa i Ariadna Guitart i la direcció vocal d’Elisabet Paulet. Tal com destaca Testa, El Mag d’Oz, com la resta d’obres de la companyia, presenta diversos números musicals grupals”, amb temes que ens retornen a la infantesa –un exemple n’és “Over the Rainbow”–, i “es caracteritza per uns decorats i un vestuari molt elaborats i exuberants”. “És un muntatge ideal per gaudir en família”.

Les entrades per a El Mag d’Oz es venen a l’Oficina de Turisme de Solsona al preu de 15 euros. També hi haurà la possibilitat de comprar paquets de quatre entrades al preu de 48 euros.

 

« Torna