Agenda »
Activitats al Museu

El Museu celebra el DIM amb la presentació d'un llibre, un 'escape room' familiar i una visita comentada a l'exposició de PicassoEL MUSEU CELEBRA EL DIM AMB LA PRESENTACIÓ D’UN LLIBRE, UN ‘ESCAPE ROOM’ FAMILIAR I UNA VISITA COMENTADA A L’EXPOSICIÓ DE PICASSO

Sota el lema “Museus per a l’educació i la investigació”, el de Solsona s’adhereix al Dia Internacional dels Museus (DIM) amb un cap de setmana d’activitats gratuïtes per a totes les edats.

Els dies 18 i 19 de maig, el Museu Diocesà i Comarcal celebra portes obertes durant tot el cap de setmana en l’horari habitual en el marc del Dia Internacional dels Museus. Aquesta iniciativa es complementarà amb tres activitats d’entrada lliure:

Divendres 17 a les 20 h

Presentació del llibre Gósol, miradesun recull de textos de diversos autors sobre la història de Gósol i la seva gent entre 1883 i 1950. Hi participaran Rosa Serra i Rotés, coordinadora de l’edició, i Claustre Rafart i Planas, autora d’un dels articles del compendi i directora del projecte #PicassoSolsona.

Dissabte 18 de 10 a 19 h

Escape room familiar: “Robatori al Museu”. El Museu demana ajuda per recuperar un dels seus objectes més singulars, els tapins de la duquessa de Cardona, que han desaparegut quan estaven preparats per formar part d’una exposició. L’activitat dura 90 min. i es duu a terme en grups d’un màxim de quatre infants acompanyats d’un mínim de dos adults. Cal inscriure-s’hi al tel. 973482101 o bé per correu-e a .

Dissabte 18 a les 11, 12.30 i 17.30 h

Visita comentada a l’exposició “Picasso. Territori i arts i tradicions populars catalanes” de la mà de la seva comissària, Claustre Rafart i Planas. Cal inscriure-s’hi al tel. 973482101 o bé per correu-e a .

« Torna