Agenda »
PREESTRENA DE ‘PARNÀS’, ÚLTIM DISC DE ROGER MAS

10 de març al Teatre Comarcal de Solsona, a les 21 h
El cantautor solsoní Roger Mas confia en l’escenari solsoní per al darrer assaig general previ a l’estrena a Barcelona del seu desè treball, ‘Parnàs’.

El Teatre Comarcal de Solsona és l’escenari escollit per Roger Mas per a la preestrena del seu últim treball, Parnàs. Mas torna a musicar poemes, en aquest cas, de clàssics de la poesia catalana com Joan Maragall i Miquel Martí i Pol, i d’altres com Eulàlia Anzizu Vila, Toni Gol i Roca i Amadeu Vidal i Bonafont. El repertori, a més, inclou l’adaptació al català de la tradicional anglesa “Geordie” o les versions de “Si dolce è ‘l tormento”, de Monteverdi, l’”Himne de la coronació de la Mare de Déu del Claustre de Solsona” i una cançó tradicional de Canalda.

Acompanyen Mas a l’escenari la multiinstrumentista Míriam Encinas Laffitte, Xavier Guitó, al piano, i Arcadi Marcet, al contrabaix.

Les entrades són a la venda al preu de 15 euros a l’Oficina de Turisme de Solsona (973482310). Hi col·laboren la regidoria de Cultura i el Patronat de Turisme del Solsonès.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

« Torna