Agenda »
Presentació de llibre

PRESENTACIÓ DE LLIBRE: 'La globalització a la deriva', de Jordi Torrent‘LA GLOBALITZACIÓ A LA DERIVA’, DE JORDI TORRENT

Jordi Torrent presenta a la biblioteca solsonina un nou llibre divulgatiu sobre l’evolució de la globalització i els possibles escenaris de futur. L’acte, organitzat per Òmnium Solsonès, serà aquest dissabte a les 19 h.

El cap d’estratègia del Port de Barcelona, Jordi Torrent, presenta a Solsona el seu últim llire de divulgació, La globalització a la deriva (Edicions 62, 2024), que es focalitza en el perquè de les disrupcions logístiques i polítiques del segle XXI i com afecten en el nostre dia a dia. Torrent hi explica el rol cabdal que el consum i els transport marítims juguen en el declivi d’Europa i en el creixement d’Àsia, una evolució que limita el marge de maniobra de la classe política també a Catalunya.

Autor de l’assaig Qui salvarà el Corredor Mediterrani?, presentat a Solsona el 2020, Jordi Torrent compayina el seu càrrec al Port de Barcelona amb l’escriptura i la col·laboració amb diversos mitjans de comunicació. La presentació de la seva última obra és organitzada per Òmnium Solsonès amb la col·laboració de la Biblioteca Carles Morató.

Quan 13/04/2024
de 
On Saló de les Homilies d’Organyà (biblioteca Carles Morató)

« Torna