Agenda »
PRESENTACIÓ DE LLIBRE

PRESENTACIÓ DE LLIBRE: ‘EL REI GRANOTA’, DE RAMON BESORA

El Teatre Comarcal obre les portes al mestre i escriptor de llibres infantils de Peramola i amb arrels solsonines, Ramon Besora, que presenta una nova faula i proposa al públic una passejada poètica per la seva obra.

Ramon Besora, popular i reconegut mestre i autor de literatura infantil, serà a Solsona el divendres 28 de maig per presentar El Rei Granota (Edicions de 1984, 2021). El Teatre Comarcal solsoní acollirà la presentació de la nova faula del peramolí, en un acte que també vol convertir-se en una passejada poètica per l’àmplia obra de l’autor. Conduït pel mateix escriptor i la periodista solsonina Noemí Vilaseca, l’acte gratuït tindrà la participació de l’alcalde, David Rodríguez.

Adreçat a infants de fins a set anys, El Rei Granota és un conte musical coral d’un monarca que vol acaparar tots els ratolins i els gats que l’escarmenten. A banda de les il·lustracions d’Ignasi Blanch, la publicació inclou un codi QR amb el qual els lectors poden descarregar-se música i partitura de Rosabel Bofarull amb veu de Jordi Jubany i baix elèctric de Jaume Martínez.

Oriünd de Peramola i amb vincles familiars amb Solsona, Ramon Besora és un referent de la literatura infantil catalana. Després de col·laborar activament en la formació de professorat i de dues dècades exercint com a tal, va decidir dedicar-se al món editorial. Des d’aleshores, el també poeta ha estat premiat nacionalment i internacional tant pel seu vessant creatiu com lingüístic i pedagògic amb publicacions sobre didàctica i escola, entre d’altres. Actualment, Besora és patró de l’Associació d’Amics de Miquel Martí i Pol, de la qual va ser president i fundador. Anteriorment, havia encapçalat el Consell Català del Llibre per a Infants i Joves i havia format part de la Institució Rosa Sensat.

Organitzada per la Biblioteca Carles Morató, la cita cultural prevista pel darrer divendres de maig té la col·laboració de l’Ajuntament de Solsona.

PRESENTACIÓ DE LLIBRE: 'El Rei Granota', de Ramon Besora
Quan 28/05/2021
de 
On Teatre Comarcal de Solsona
Nom de contacte
Telèfon de contacte 973 48 38 39

« Torna