Agenda »
Presentació de llibre

PRESENTACIÓ DE LLIBRE: ‘QUI SALVARÀ EL CORREDOR MEDITERRANI?’, DE JORDI TORRENT

Es presenta a Solsona un assaig divulgatiu sobre les polítiques d’infraestructures a Catalunya, Espanya i Europa de Jordi Torrent, cap d’Estratègia del Port de Barcelona.

Qui salvarà el Corredor Mediterrani? La ruta de la seda, el canal de Panamà, l’Àrtic i el cap de Bona Esperança (Pagès Editors, 2020) és un assaig per a tots els públics que tracta de manera amena sobre aquesta via de comunicació que travessa Espanya de sud a nord. És obra de Jordi Torrent, cap d’Estratègia del Port de Barcelona i amb vincles amb Solsona. Es presenta a Solsona amb la participació de l’autor; l’alcalde, David Rodríguez; el solsoní Pol Solé, col·laborador de la recerca històrica del llibre, i Francesc Boix, responsable de projectes TIC del Port de Barcelona.

Aquest acte és organitzat per Òmnium Cultural del Solsonès, Pagès Editors i la Biblioteca Carles Morató. Estava inicialment previst al març, però es va haver d’ajornar dues vegades amb motiu de la pandèmia. Es durà a terme a la plaça de Ramon Llumà i, en cas de pluja, es traslladarà a l’interior de la biblioteca amb un aforament limitat.

PRESENTACIÓ DE LLIBRE: 'Qui salvarà el Corredor Mediterrani?', de Jordi Torrent
Quan

« Torna