Agenda »
Presentació del calendari poètic ‘LLUNARBORI 2023’

PRESENTACIÓ: Calendari poètic 'Llunarbori 2023'La poeta i naturalista manresana Elena Sixto presenta a la biblioteca el calendari poètic ‘Llunarbori 2023’, una publicació en què conflueixen temps, lluna, arbres i poemes. Hi participarà la narradora i rapsoda Alba Mascarella.

Amb el Llunarbori 2023, Elena Sixto (Manresa, 1977) proposa una visió cíclica del temps al ritme de la natura i a partir dels tretze cicles lunars que regeixen els arbres sagrats dels antics celtes. El seu calendari recupera coneixements com el cultiu lunar o les aciençades dites populars i fa un viatge poètic al llarg d’un any amb la lluna, els arbres i el temps com a protagonistes. La Biblioteca Carles Morató n’acull la presentació a Solsona el dimecres 14 a les 19 h amb la participació de l’autora i la narradora i rapsoda Alba Mascarella.

Poeta, llicenciada en Publicitat i màster en Sostenibilitat, Elena Sixto combina la vocació per la comunicació ètica amb la formació i la pràctica de l’agricultura ecològica, la biodinàmica i les plantes medicinals. És sòcia fundadora de la Xarxa Terra Viva, una associació per reinvidicar el valor de la terra, i fa guiatges de reconeixement de plantes silvestres, medicinals i comestibles.

« Torna