Agenda »
Presentació d’un conte il.lustrat

PRESENTACIÓ DE LLIBRE: 'Dylan i l'esperit del mar'PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: ‘DYLAN I L’ESPERIT DEL MAR’

La biblioteca Carles Morató acull la presentació d’un conte il·lustrat, audiollibre i guia didàctica que vol desvetllar l’amor de petits i grans pel mar i la natura. ‘Dylan i l’esperit del mar’ és fruit d’un projecte artístic i pedagògic en el qual han participat solsonins.

Marcel·lí Mora, autor de l’obra, i Ruth Lladó, mestra i pedagoga, presenten a la biblioteca solsonina el llibre Dylan i l’esperit del mar. És un projecte artístic i pedagògic que consta d’un conte il·lustrat, una guia didàctica i un audiollibre, adreçat a infants especialment d’entre 8 i 10 anys. Firmat amb el pseudònim de Mario Penelletti i il·lustrat per Sílvia Bochaca, Dylan i l’esperit del mar és la continuació del conte Bombolleta i forma part d’una trilogia que es tancarà amb Conrad a les terres de Ponent, tres propostes pensades per descobrir, valorar i estimar el territori i la natura del nostre país.

La presentació a Solsona s’acompanyarà de la lectura dramatitzada d’alguns fragments de l’obra a càrrec de la rapsoda i narradora Alba Mascarella i alguns participants locals.

Dijous 11 de maig de 18.30 a 19.30 h

« Torna