Agenda »
Presentació revista Cartòfila

Presentació de la 'Revista Cartòfila', a càrrec de Jaume TarrésPRESENTACIÓ DE LA ‘REVISTA CARTÒFILA’, A CÀRREC DE JAUME TARRÉS

L’historiador i cartòfil solsoní Jaume Tarrés presenta a la biblioteca la ‘Revista Cartòfila’, que dirigeix, i un article dedicat a la capital del Solsonès que s’hi publica en el número de març d’enguany. Hi participa el Centre d’Estudis Lacetans.

La cartofília és el col·leccionisme de targetes postals il·lustrades. Per parlar d’aquest tipus d’estudi, la biblioteca Carles Morató i el Centre d’Estudis Lacetans (CEL) organitzen una xerrada el 12 de maig a les 18.30 h, en la qual es presentarà la publicació del Cerce Cartòfil de Catalunya, Revista Cartòfila, i d’un article àmpliament dedicat a Solsona, firmat pel director de la revista, el solsoní Jaume Tarrés i Pujol, en el darrer número.

El text, titulat “Les postals de Solsona de cal Paliu”, segueix la pista de l’autoria de les postals que fa cent anys va apadrinar a Solsona la família Comella a principi del segle XX i, alhora, fa un repàs a la biografia d’aquesta família amb informacions i curiositats que ens apropen a la història local. En l’acte de presentació hi participaran Jaume Tarrés i la presidenta del CEL, Neus Mujal. Així mateix, es visionaran les postals editades fa un segle i que apareixen a l’article.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Quan 12/05/2023
de 

« Torna