Agenda »
Presntació llibre “el cor de les llavors”

L’ESCRIPTORA I METGESSA OSONENCA M. LLUÏSA LATORRE PRESENTA A SOLSONA UNA NOVEL·LA SOBRE ELS TRANSGÈNICS

L’acte tindrà lloc aquest divendres a les set de la tarda a la Biblioteca Carles Morató

L’escriptora i metgessa osonenca M. Lluïsa Latorre presenta a Solsona una novel·la sobre els transgènics
En la proximitat de la Fira de Sant Isidre, la Biblioteca Carles Morató de Solsona acull la presentació d’un llibre que versa sobre un tipus de cultius. Es tracta de l’última novel·la de l’escriptora i metgessa osonenca M. Lluïsa Latorre, El cor de les llavors. Per un planeta lliure de transgènics (Emboscall, 2015). L’acte tindrà lloc aquest divendres, dia 6 de maig, a les set de la tarda al saló de les Homilies d’Organyà.
Intervindran en aquesta presentació, a més de l’autora, l’editor, Jesús Aumatell, i la solsonina Mercè Augé. Latorre hi realitzarà una dissertació sobre l’ús dels transgènics i les seves conseqüències. La novel·la pretén situar el lector en un lloc privilegiat per entendre les claus d’un tema tan complex i polèmic com és el dels organismes modificats genèticament (OMG). La història transcorre durant tres setmanes de l’abril del 2014 i presenta una subtrama amb tocs de misteri, drama i denúncia.
M. Lluïsa Latorre (l’Esquirol, 1961) ha publicat anteriorment Els peons de l’assassí (2006), De Susqueda a Tübingen. Diari d’una metgessa (2010) i Dones invisibles. 50 retrats de dones que han canviat la història sense que la història ho reconegui (2011).

« Torna