Agenda »
Revetlla de Sant Joan

Solsona celebra la revetlla de Sant Joan a partir de les 19 h amb l’arribada de la flama al portal del Pont, on l’esperaran l’associació del Pubillatge Solsoní i els Trabucaires de Solsona.

El recorregut de la flama és el mateix de cada any, amb ofrena a la imatge de la Mare de Déu del Claustre, desplaçament pels carrers del nucli antic amb la música de l’Orquestra Patinfanjàs, rebuda a la plaça de Sant Joan i davant l’Ajuntament i arribada al portal del Castell per a l’encesa del peveter. En aquest punt, l’ONG Solsonès Obert al Món llegirà el manifest d’enguany, redactat des de Brussel·les pel conseller de Cultura exiliat, Lluís Puig, just abans d’encendre la foguera al Camp del Serra. En aquest punt també recolliran el testimoni de la flama procedent del cim del Canigó diversos ajuntaments de la comarca.

El programa es tancarà amb el cant d’Els Segadors amb la participació de l’Orfeó Nova Solsona i el repartiment de coca i xocolata per a tothom.

 

A la nit, la revetlla continuarà a la plaça de Sant Joan, escenari del tradicional ou com balla per al dia del seu patró, acollirà enguany una nova revetlla coorganitzada per Joventut Solsonina i els establiments Cal Poldo Xic i El Punxó. Els actes començaran a les 19 h, continuaran amb un sopar popular a partir de les 21 h, seguit d’un bingo i un concert amenitzat pels solsonins The Velcros i La Quinta Acústics a partir de les 23 h.

El tiquet per assistir al sopar val 15 euros i es pot adquirir en línia aquí, o bé a qualsevol dels dos establiments de la plaça.

 

« Torna