Agenda »
Revetlla de Sant Joan

SARDANES I REBUDA DE LA FLAMA DEL CANIGÓ

Sardanes i rebuda de la Flama del Canigó La vigília de Sant Joan, Solsona reivindica les tradicions que agermanen els territoris de parla catalana amb la rebuda de la Flama del Canigó. Enguany, a més, el programa comença al migdia amb una ballada de sardanes.

Aquest any Solsona s’avança a la revetlla de Sant Joan amb una ballada de sardanes matinal, a les 12 h a la plaça Major, a càrrec de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona.

A partir de les 19 h, Òmnium Solsonès i la regidoria de Cultura, amb la participació de diverses entitats, es mantenen fidels a la tradicional rebuda de la Flama del Canigó, icona amb què s’encenen les fogueres de Sant Joan arreu dels Països Catalans.

La Flama arribarà al portal del Pont, on l’esperaran representants del pubillatge solsoní així com una galejada dels trabucaires. El recorregut a Solsona seguirà per la capella de la Mare de Déu del Claustre i diversos carrers del nucli antic fins a la plaça de Sant Joan i culminarà al portal del Castell, escenari de l’encesa del peveter col·locat per l’ocasió, amb la presència de la corporació local. En aquest punt, el Centre Excursionista del Solsonès, amb motiu del seu 50è aniversari, farà la lectura del manifest d’enguany i donarà pas a la recollida de la flama per part de representants de diversos ajuntaments del Solsonès.

L’acte es tancarà amb el cant dels Segadors a càrrec de l’Orfeó Nova Solsona i l’encensa de la foguera al Camp del Serra, amanida amb coca i xocolata per a tothom.

I a la nit:
Revetlla Sant Joan 2024

Joventut Solsonina, organitza la Revetlla de Sant Joan a la Plaça Major.

Començarem a les 20 h on la barra ja serà oberta i hi trobareu música d’ambient amb DJ Joventut.

A partir de les 21 h  Sopar Popular.
El menú del sopar consistirà en un entrepà. Es podrà escollir entre entrepà calent o fred. També inclou una consumició per beure i un cartró de bingo.
**En cas de neccessitar un menú especial, cal notificar-ho prèviament per DM a través de l’Instagram de Joventut Solsonès.

A les 23 h, concert a la plaça Major amb Amics de Manel.

Programa d’actes:
20 h, Inauguració de Sant Joan 2024 amb DJ Joventut
21 h, Sopar popular amb entrepans freds i calents
23 h, Bingo
00 h, Concert amb Amics de Manel

Preu: 7 euros
Compra d’entrades a: entradessolsones.com

« Torna