Agenda »
Revetlla de Sant Joan

Actes de la Revetlla de Sant Joan i la Flama del Canigó. Els actes començaran a mitja tarda, amb la participació de diverses entitats, i s’allargaran fins a la nit.
Programa previst::

15 h      Rebuda de la Flama a Oliana

16 h      Inici d’un recorregut amb BTT del Solsonès i Espaigua

16 h      Campionat de botifarra al Bar Cantàbric

18 h      Sardanes a la plaça Major a càrrec de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona

19.15 h       Arribada de la Flama pel portal del Pont, amb una galejada d’honor dels Trabucaires de Solsona; seguida de l’ofrena a la Mare de Déu del Claustre per part de les pubilles i donzelles d’honor, i una roda de foc del drac Solterra. El recorregut continuarà pel carrer del Castell fins a davant l’Ajuntament, on representants de la corporació municipal s’incorporaran a la comitiva fins al portal del Castell.

20.15 h     Encesa del peveter i lectura del missatge de la Flama 2018, del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, a càrrec de la pubilla de Catalunya, Anna Montraveta. Els actes culminaran amb una actuació de l’Orfeó Nova Solsona, l’encesa de la foguera de Sant Joan, i coca i xocolata per a tothom.

Coordganitza:Òmnium Cultural del Solsonès i la regidoria de Cultura

Hi col·laboren els Trabucaires de Solsona, l’Esplai Riallera, el Club BTT del Solsonès, Espaigua, l’Orquestra Patinfanjàs, el drac Solterra, l’Associació del Pubillatge Solsoní, el Centre Excursionista del Solsonès, la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona, l’Orfeó Nova Solsona, el Moto Club Solsonès, Amisol i Bar Cantàbric.

« Torna