Agenda »
Revetlla de Sant Jordi

Del 21 al 23 d’abril a la biblioteca Carles Morató i a la plaça Major.

Divendres 21 a les 17.30 h a la biblioteca hi haurà una activitat per als més petits: “Les increïbles aventures d’en Patufet”, un conte musicat a càrrec del grup Monmon.

En finalitzar, es convidarà als assistents a un berenar, seguit de l’acte de lliurament de premis dels concursos literaris de contes en família, infantils a quatre mans, relats curts juvenils a quatre mans i booktràilers, a les 18.30 h.
Per al públic adult, divendres a les 20 h el Centre d’Estudis Lacetans promou la presentació a Solsona del llibre Past and Power, editat per Jordi Guixé. En aquest cas, es planteja la cita com una tertúlia sobre les crisis de l’Europa actual amb una mirada al seu passat recent.
Dissabte 22 de 10 a 13 h, intercanvi de llibres a la plaça de la biblioteca, i a les 11 h, la narradora Patricia McGill conduirà una conversa titulada “Llegir o no llegir”. S’adreça a pares i mares i versarà sobre la lectura, la relació que hi tenim i com es transmet als fills. És una activitat gratuïta, però les places són limitades i requereix inscripció prèvia a la mateixa biblioteca (biblioteca.solsona@gencat.cat / 973483839).
I diumenge 23, per la diada de Sant Jordi, l’Àtic Taller Musical protagonitzarà un espectacle de música i poesia a les 11.30 h a la plaça Major titulat La música de les paraules. Finalment, a les 18 h al mateix indret, la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona interpretarà la tradicional ballada de sardanes, i altres activitats organitzades per l’ANC Solsona.
REvetlla_i_Diada_Sant_Jordi_2017 santJordi17Solsona

« Torna