Agenda »
Solsona Sona. Mètode Suzuki

Actuacions de l’Associació Catalana del Mètode Suzuki.
Del 17 al 21 de juliol l’associació torna a Solsona en el seu sisè curs d’estiu, per a violí i violoncel, en el decurs del qual oferirà quatre concerts oberts a tot el públic d’entrada gratuïta.

Alumnes i professors actuaran a les places Major i de Ramon Llumà i al teatre comarcal.

Segons la presidenta de l’Associació Catalana del Mètode Suzuki i coorganitzadora de l’estada a Solsona, Montse Ciurans, “el curs té l’objectiu d’oferir un intensiu de classes d’instrument, donar l’oportunitat de conèixer nou professorat i crear convivència entre les famílies, gaudir d’un entorn privilegiat i fer partícip de les activitats la població de Solsona”.

Les classes individuals compartides es combinen amb les col·lectives, les sessions d’improvisació, l’espai d’orquestra i música de cambra i els concerts, entre d’altres. El mètode Suzuki d’aprenentatge musical dona un paper clau a les famílies en la motivació dels infants. Conegut també com l’educació del talent, parteix de la idea que si els nens i nenes s’envolten dels musicals com ho fan de la llengua materna, poden desenvolupar l’habilitat en la música.

CONCERT INAUGURAL A CÀRREC DELS ALUMNES
17 de juliol a les 19.30 h a la plaça Major

CONCERT A CÀRREC DELS ALUMNES
19 de juliol a les 18.30 h a la plaça de Ramon Llumà

CONCERTS
20 de juliol a les  18.30 h al teatre comarcal
21 de juliol a les  12 h al teatre comarcal

Tots els concerts són gratuïts

 

« Torna