Agenda »
SOLXICSONA. Activitats familiars

UN CAP DE SETMANA D’ACTIVITATS FAMILIARS AL CARRER

El primer cap de setmana d’octubre torna el Solxicsona amb un cap de setmana d’activitats familiars al carrer
Es programa una sessió de cinema a la fresca, el dissabte primer d’octubre al vespre, i prop d’una desena de tallers i jocs i un concert de rumba a càrrec de Landry, el diumenge 2 al matí. Totes les propostes seran gratuïtes i es concentraran al nucli antic i al Vall Calent.  

L’Ajuntament, el Consell d’Infants i el Consell Comarcal organitzen la cinquena edició del Solxicsona, pensada especialment per als infants de primària. .

La primera convocatòria serà el dissabte primer d’octubre a dos quarts de nou del vespre. La plaça de Ramon Llumà acollirà la sessió de cinema a la fresca Els Croods: una nova era. Nominada als Globus d’Or a la millor pel·lícula d’animació del 2020, es tracta del retorn de la família cavernícola dels Croods amb una seqüela. Els protagonistes exploren món per trobar-hi una nova llar fins que van a parar a un paradís idíl·lic que amaga una sorpresa. En cas de pluja, la projecció es traslladarà al teatre comarcal.

L’endemà, de deu a dotze del matí, la cita serà a la plaça de Palau i el Vall Calent, on es podrà participar en tallers de maquillatge de cares, xapes, globoflèxia, manualitats, jocs del món i de fusta i material de circ. També hi haurà un racó per llegir en una biblioteca mòbil. Finalment, a dos quarts d’una del migdia a la plaça Major, començarà el concert de rumba de Daniel Landry i la seva banda per presentar el seu últim disc, Atreveix-te. Landry el Rumbero torna a Solsona en l’agenda que enceta la seva nova etapa com a Landry.

 

« Torna