Agenda »
SOLXICSONA: famílies i infants

II SOLXICSONA.

De 10 a 13 h, TALLERS oberts a la sala polivalent: hi haurà tallers de circ, feltre, postres, maquillatge artístic, elaboració de polseres de llana, un mural dels drets humans, una biblioteca mòbil, jocs gegants i inflables.
A les 13 h, zumba, a càrrec d’Espaigua oberta a totes les famílies amb ganes de ballar.
De 10 a 12.30 h, TALLER DE POSTRES (Places limitades – inscripcions: 973483234 – solxicsona@gmail.com fins el 18 de maig a les 13 h).
De 16.30 h a 17.30 h, JOC DE PISTES pels carrers del nucli antic.
18.30 h, CONCERT “Gossos per a menuts” per al públic familiar de totes les edats a la sala polivalent. L’entrada és lliure, però cal recollir-ne la invitació. Estarà disponible a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament i a l’Oficina de Turisme del Solsonès fins el dia 18 i a taquilla a partir d’una hora abans de l’actuació.

Un programa de propostes enterament gratuït obert als nens i nenes de totes les edats amb les seves les famílies. Ho organitzen la regidoria d’Acció Social, els Serveis Socials del Consell Comarcal i el Consell d’Infants de Solsona.

La principal novetat d’aquesta edició és la música en directe de “Gossos per a menuts”, un espectacle que vol ser un homenatge als seguidors de la formació manresana que s’han convertit en pares i mares i que desitgen anar de concert en família. Es tracta d’una proposta per al públic familiar per recordar els principals temes dels Gossos amb un repertori dinàmic que també inclou temes de l’últim disc de la banda, Zenit.

Caminada amb servei de bus

Diumenge al matí el Solxicsona proposa participar a la caminada popular del Centre Excursionista, que ja arriba a la vint-i-quatrena edició. A fi d’adaptar-la a les possibilitats del públic infantil, hi haurà l’opció de tornar amb bus gratuït des del punt on s’esmorzarà, als vuit quilòmetres d’itinerari. La sortida serà a les vuit del matí de la plaça del Camp.

També teatre de la gent gran

Finalment, s’informa les famílies que durant el mateix cap de setmana el grup de teatre de la gent gran de Solsona representa l’obra Criatures, basada en l’adaptació realitzada per T de Teatre. Se n’oferirà una funció el dissabte a les deu i diumenge a les set de la tarda al Teatre Comarcal en el marc de la Setmana de la Gent Gran. L’entrada val 5 euros.
Col•laboren en la segona edició del Solxicsona el Centre Excursionista del Solsonès, Amisol, la Diputació de Lleida, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Espaigua, el Servei d’Intervenció Socioeducativa del Solsonès, el Forn de Pa Camps, Mans i Mànigues, l’Associació Juvenil Comparsa El Mocós, Ares Espais Lúdics, la Biblioteca Carles Morató i el Patronat de Turisme del Solsonès.

 

« Torna