Agenda »
Taller “EMOCIONS I PARAULES”

TALLER “EMOCIONS I PARAULES” SOBRE LES RELACIONS MATERNOFILIALS

Taller "Emocions i paraules" sobre les relacions maternofilialsActivitat de lectura i escriptura de la biblioteca impartida per l’escriptora M. Dolors Guàrdia cinc dissabtes del 4 de març al 15 d’abril. Les inscripcions es poden fer per sessions, a la biblioteca.
Sovint es recorre a la lectura com a eina per treballar la gestió emocional. Això és el que proposa el nou taller que organitza Biblioteca Carles Morató de Solsona per reflexionar sobre les relacions maternofilials. Durant cinc dissabtes del 4 de març al 15 d’abril de 10 a 12 h, l’escriptora M. Dolors Guàrdia, coordinadora del Club de lectura de dones, impartirà una activitat que combinarà la lectura d’autores reconegudes amb exercicis d’escriptura fàcil.

El taller, titulat “Emocions i paraules”, es vol convertir en un espai de reflexió sobre les relacions entre mare i filles a partir de sessions monogràfiques i independents inspirades en textos d’autores com Laetitia Colombana, Natalia Ginzburg, Najat El Hachmi o Milena Busquets. A més, a cada sessió es treballarà una tècnica concreta que també pot servir per abordar altres conflictes o fortaleses emocionals.

Èxits de reconegudes plomes

El primer d’abril el taller serà amb Mare de llet i mel, la novel·la de Najat El Hachmi que narra en primera persona la història d’una dona musulmana nascuda al Rif que decideix emigrar amb la seva filla a Catalunya. En aquest cas, es parlarà del microrelat.

Inscripcions a:  o al telèfon 973483839

Més informació aquí

« Torna