Agenda »
Taller “EMOCIONS I PARAULES”

TALLER “EMOCIONS I PARAULES” SOBRE LES RELACIONS MATERNOFILIALS

Taller "Emocions i paraules" sobre les relacions maternofilialsLa nova activitat de lectura i escriptura de la biblioteca serà impartida per l’escriptora M. Dolors Guàrdia cinc dissabtes del 4 de març al 15 d’abril. Les inscripcions es poden fer per sessions.
Sovint es recorre a la lectura com a eina per treballar la gestió emocional. Això és el que proposa el nou taller que organitza Biblioteca Carles Morató de Solsona per reflexionar sobre les relacions maternofilials. Durant cinc dissabtes del 4 de març al 15 d’abril de 10 a 12 h, l’escriptora M. Dolors Guàrdia, coordinadora del Club de lectura de dones, impartirà una activitat que combinarà la lectura d’autores reconegudes amb exercicis d’escriptura fàcil.

El taller, titulat “Emocions i paraules”, es vol convertir en un espai de reflexió sobre les relacions entre mare i filles a partir de sessions monogràfiques i independents inspirades en textos d’autores com Laetitia Colombana, Natalia Ginzburg, Najat El Hachmi o Milena Busquets. A més, a cada sessió es treballarà una tècnica concreta que també pot servir per abordar altres conflictes o fortaleses emocionals.

Èxits de reconegudes plomes

Més informació del taller aquí 

« Torna