Agenda »
Taller infantil a la biblioteca

Tot jugant mitjançant contes i una activitat, els infants descobriran l’àmplia gamma de colors present en el dia a dia. Aprofitant les vacances escolars, la Biblioteca Carles Morató de Solsona organitza un doble taller per descobrir el ric món dels colors. El dilluns 15 a les 17 h la convocatòria és per a infants de 4 a 7 anys i el dimecres 17 a les 11 h, per als més petits, d’1 a 3 anys. Són activitats gratuïtes emmarcades dins el programa “Creixem llegint, creixem junts” i les places són limitades, per a la qual cosa cal inscriure-s’hi amb antelació.

Els tallers es titulen “Juguem amb els colors” i es basen en el contingut del llibre Colorama. El libro de los colores del mundo, de Cruschiform (Maeva, 2018). Es tractarà de descobrir l’àmplia gamma de colors del nostre dia a dia a partir de l’explicació de contes a càrrec de personal de la biblioteca, la lectura d’altres contes i una manualitat.

En ambdós tallers cal que els nens i nenes vagin acompanyats d’una persona adulta. Les inscripcions s’han de fer a la biblioteca per email o telèfon: biblioteca.solsona@ajsolsona.cat, 973483839

TALLERS INFANTILS: "Juguem amb els colors"

« Torna