Agenda »
TEATRE

‘EL PES DEL PLOM’, A CÀRREC DE LA VIRGUERIA

7 d’abril a les 18 h. Teatre comarcal.

La companyia La Virgueria porta al Teatre Comarcal un ‘thriller’ sobre la indústria armamentística que fa reflexionar sobre la nostra responsabilitat en els milers de morts que causa cada dia al món aquest sector.

A qui interessen els conflictes armats? De qui ens defensen els exèrcits, que es projecten sota la imatge de “tropes de pau”? Per què els mitjans de comunicació ens fan assumir la guerra i les armes com una part natural del nostre dia a dia? Aquestes i altres preguntes es qüestionen en el thriller teatral El pes del plom, de la companyia La Virgueria, una obra que despulla les contradiccions del comerç legal d’armes i ens fa reflexionar sobre aquest mercat i els agents que l’impulsen.

El pes del plom, d’Aleix Fauró i Isis Martín, és un espectacle sobre el lobby de la guerra i se centra en la indústria espanyola i catalana i sobre els interessos econòmics que hi ha darrere. L’interpreten cares conegudes com Patrícia Bargalló (Merlí i Félix), Isak Férriz (GigantesCites), Marina Fita i Carles Gilabert.

Amb deu anys de trajectòria, La Virgueria es caracteritza per intentar establir un debat artístic i social amb l’espectador i qualifica el seu teatre de compromès amb la societat, la llengua, la cultura, la poesia, la bellesa, el risc i la provocació. El seu muntatge Medusa va obtenir l’any passat el Premi Crítica Serra d’Or al millor espectacle teatral.

Les entrades ja es poden comprar anticipadament a l’Oficina de Turisme al preu de 10 euros. També es podran comprar a taquilla a partir d’una hora abans de la funció a 12 euros. Hi ha reservades set entrades al preu Apropa Cultura (3 euros) i una per a cadira de rodes.

Per més detalls pots descarregar-te El pes del plom_dossier

« Torna