Agenda »
Teatre al Tatrau

TEATRE: 'Cerca del mar', de Cos de Lletra‘CERCA DEL MAR’, DE COS DE LLETRA

La companyia Cos de Lletra porta a l’escenari el maltractament familiar amb el muntatge ‘Cerca del mar’. És la proposta de Lacetània Teatre per al cap de setmana del 16 i 17 de març al Tatrau Teatre. Les entrades es poden comprar anticipadament a entradessolsones.com.

Cerca del mar és una successió de monòlegs sobris, valents i sensibles de l’autora i intèrpret Ruth Vilar amb què el públic endevinarà la tragèdia imminent, un cas de violència extrema en el si de la família. Els dies 16 i 17 de març Lacetània Teatre porta al Tatrau el segon espectacle guanyador del Premi Dau 2021, creat i produït per la companyia Cos de Lletra sota la direcció de Salva Artesero.

Amb aquesta obra Cos de Lletra porta a l’escenari un cas real de principi del segle XX tot centrant-se en la cara humana i vulnerable dels personatges i deixant constància de les implicacions socials d’una xacra encara massa comuna. S’hi manifesten la precarietat, el desemparament, l’aïllament i la rigidesa de rols heretats com a rèmores que perpetuen la violència familiar.

S’oferirà una doble funció de l’obra: el dissabte 16 de març a les 21 h i el diumenge 17 a les 18 h. Les entrades, al preu de 10 euros, es poden comprar anticipadament aquí i a taquilla a partir d’una hora abans de cada funció.

 Aquest producte forma part del pack Abonament “Cap butaca buida”

« Torna