Agenda »
Cicle escenes

CICLE ESCENES: 'El curiós incident del gos a mitjanit', a càrrec de Lacetània TeatreCICLE ESCENES: ‘EL CURIÓS INCIDENT DEL GOS A MITJANIT’, A CÀRREC DE LACETÀNIA TEATRE

Aquesta primavera Lacetània Teatre aposta per una producció pròpia per al Cicle Escenes d’enguany, una comèdia basada en la novel·la de Mark Haddon ‘El curiós incident del gos a mitjanit’, sota la direcció de Ricard Salvà.
Es diu Chritopher John Francis Boone, té 15 anys 3 mesos i 2 dies i se sap tots els països del món i les seves capitals i tots els nombres primers fins al 7.507. És el protagonista d’El curiós incident del gos a mitjanit,

L’obra és protagonitzada per un noi amb síndrome d’Asperger a qui un curiós incident li capgira la seva vida ordenada. Un fet el portarà de viatge més enllà de la seva zona de confort i li posarà a prova la seva manca d’habilitats per les relacions socials. Amb un repartiment de nou actors s’interpretaran més d’una trentena de personatges.

S’ofereixen quatre funcions els dies 29 d’abril i 1, 6 i 7 de maig, els dissabtes a les 21.30 h i els diumenges, a les 17 h.

Preu: 12 euros (10 euros per a socis i menors fins a 16 anys inclosos)
Compra d’entrades: entradessolsones.com i a taquilla del Tatrau a partir d’una hora abans de l’espectacle.
És una obra recomanada a majors de 10 anys.
On. Tatrau Teatre (C/ Santa Llúcia, 13)

« Torna