Agenda »
Teatre, amb Roger Pera

‘ÈXIT, EL MUSICAL DE LA MEVA VIDA’, A CÀRREC DE ROGER PERA

L’actor i doblador Roger Pera porta la seva vida a l’escenari amb un espectacle basat en la seva autobiografia homònima, és un joc de miralls entre realitat i ficció, on en Roger Pera ens parla de l’amor per la vida, de l’amor per la família, de la fragilitat humana i de la importància de tenir sentit de l’humor..

Un espectacle en primera persona on en Roger ens farà un repàs de la seva vida combinant els moments més bons amb els més dolents, on ens explicarà les seves anècdotes més surrealistes amb un humor marca de la casa, i on deixarà constància dels seus aprenentatges de vida.

Riurem i plorarem amb un Roger entregat, directa, sensible i molt sincer, on ens cantarà en directe i acompanyat d’un piano les cançons dels musicals que han marcat la seva vida, on ens sorprendrà amb Màgia de la bona, i on fins i tot farà doblatge en directe amb el públic. Emocions fortes assegurades!
El monòleg ‘Exit, el musical de la meva vida’, codirigit pel seu pare, Joan Pera, arriba al Teatre Comarcal en el marc d’una nova jornada al Solsonès d’aprofundiment en temàtiques socials i comunitàries, enguany centrada en les addiccions.
A l’espectacle Èxit, el musical de la meva vida, l’actor Roger Pera descriu de forma sincera, desinhibida, col·loquial i sense renunciar a l’humor, com ha superat la travessia que va començar amb el consum de cocaïna, va seguir amb l’abús d’aquesta droga i va acabar amb l’addicció. El monòleg, basat en el seu llibre, Èxit, on tot comença, s’amaneix amb improvisacions, la participació del públic i cançons en directe dels musicals en què Pera ha intervingut al llarg de la seva carrera.

Aquest muntatge s’organitza en el marc d’una nova jornada anual d’aprofundiment en una temàtiques socials i comunitàries al Solsonès, impulsada pels Serveis Socials i altres entitats de la comarca. L’entrada val 5 euros.

Dia: 6 de maig de 2022
Hora: a les 21 h
Lloc: Teatre Comarcal de Solsona
Compra d’entrades: entradessolsones.com

Obertura de portes: a les 20.30 h

TEATRE: 'Èxit, el musical de la meva vida', a càrrec de Roger PeraÈXIT, el musical de la meva vida
Quan 06/05/2022
de 

« Torna