Agenda »
Teatre. “Purificats”

TEATRE: ‘PURIFICATS’, DE SARAH KANE, A CÀRREC DE LA CREMOSA

La Cremosa porta al teatre solsoní el muntatge ‘Purificats (Cleansed)’, dirigit per Mia Parcerisa, que entrellaça amor i violència i reivindica allò natural i humà contra les imposicions socioals. Les entrades ja es poden adquirir en línia a la plataforma Entradessolsones.com.

Purificats (Cleansed), de la dramaturga britànica Sarah Kane, vol ser una metàfora de l’amor en temps del liberalisme feixista que elimina diferències i la dissidència. La fa seva la companyia barcelonina La Cremosa, integrada per intèrprets formats en diferents especialitats de l’Institut del Teatre, sota la direcció del solsoní Mia Parcerisa.

La peça de Kane emana de la repressió de les emocions i els desitjos d’un fals doctor. L’escenari és una institució on es castiga cruelment els actes d’amor i on es converteix en malalts aquells que expressen allò que senten. Purificats posa en evidència els règims autoanomenats democràtics sota l’imperi de la llei que mata, viola i aliena. Alhora, és una investigació formal que transporta a les arts escèniques un gènere tan cinematogràfic com el terror slasher.

La Cremosa representa aquesta obra a Solsona fruit de la col·laboració amb l’associació La Mare Cultural, amb la qual estreny llaços per fer visible la creació i la producció teatral jove i fer accessibles les seves peces fora de la gran ciutat. Purificats és una adaptació produïda per Teorema Teatre amb el suport de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) i la col·laboració de l’Ajuntament de Solsona, Cal Gassol Centre de Creació d’Arts Escèniques i Centre Cívic La Cadena. Les entrades es poden comprar en línia aquí al preu de 10 euros, amb un descompte de 2 euros per als socis de La Mare Cultural.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

TEATRE: 'Purificats', de Sarah Kane, a càrrec de La Cremosa

« Torna