Agenda »
Vehicles clàssics passaen per la ciutat

UNA SEIXANTENA DE VEHICLES CLÀSSICS FAN PARADA A SOLSONA AQUEST DIUMENGE AL MATÍ

Uns trenta cotxes i trenta motos de més de tres dècades d’antiguitat d’arreu de Catalunya es deixaran veure estacionats aquest diumenge davant la catedral de Solsona en el marc de la quinzena edició del Gran Ral·li dels Museus. Entre els exemplars més curiosos, hi haurà un nombrós grup de motos de la firma barcelonina Mymsa i un Honda S800 cabrio del 1967.

El diumenge 21 d’11.45 a 13 h l’aparcament de les Moreres, davant la façana catedralícia de Solsona, acollirà una seixantena de vehicles clàssics procedents de tot Catalunya. Participaran a la quinzena edició del Gran Ral·li dels Museus, organitzat pel Museu Moto Bassella, una trobada turística no competitiva per a cotxes i motos amb una antiguitat mínima de trenta anys, que enguany fa parada a la capital del Solsonès per conèixer-ne el nucli antic i el Museu Diocesà i Comarcal.

D’una banda, es podran veure una trentena de motos, d’entre les quals destaca un grup d’exemplars de la marca barcelonina Mymsa, que va fabricar entre el 1954 i 1963. De fet, participaran a la trobada els fills dels fundadors de la firma. Així mateix, hi prendrà part el popular pilot de velocitat dels anys 60 i 70 Salvador Cañellas. També s’hi veuran les mítiques Bultaco, Montesa i Ossa.

Pel que fa als cotxes, hi haurà models de fabricació nacional, com els Renault R8 i els Seat Fura, i molts esportius dels anys 70 i80, d’entre els quals destaca un Honda S800 cabrio del 1967.

Els pilots i acompanyants deixaran els vehicles tots junts a l’espai d’aparcament de les Moreres perquè puguin ser visitats durant la seva parada a Solsona.

Una seixantena de vehicles clàssics fan parada a Solsona aquest diumenge al matí
Quan 21/05/2023
de 
On aparcament de les Moreres

« Torna