Agenda »
Vermut musical

VERMUT MUSICAL: 15È ANIVERSARI DEL CASAL LA FURA AMB SERGI ESTELLA

La Fura celebra 15 anys de vida amb un vermut musical protagonitzat pel multinstrumentista rubinenc Sergi Estella. Les entrades es poden adquirir al web de Turisme Solsonès.

Enguany el Casal Popular La Fura bufa fort les espelmes. Sobre el pastís, n’hi figuren 15, que indiquen que l’entitat ha crescut. Per celebrar-ho, el col·lectiu solsoní proposa un vermut musical amenitzat pel cantautor Sergi Estella. Davant el casal, a la plaça de Sant Pere, Estella posarà música a una efemèride col·lectiva. Les entrades es poden comprar a la plataforma d’entrades de Turisme Solsonès al preu de 3 euros.

Els orígens de la Fura es remunten a l’any 2006. El cert és que ja queda enrere aquella trobada de persones compromeses procedents de diverses entitats locals que el mateix any van començar a esmerçar-se per trobar un local on dur a terme activitats i, al mateix temps, oferir-lo a tots els col·lectius de la ciutat i la comarca. Un dels propòsits principals era fer del casal un espai autogestionat i independent que promogués la cultura popular i un oci alternatiu, així com plantejar alternatives reals a les tendències socials actuals des del punt de vista local per tal de contribuir a la transformació d’una societat més lliure i justa. Transcorreguts tres lustres, la Fura vol celebrar l’efemèride amb el mateix esperit primigeni.

VERMUT MUSICAL: 15è aniversari del Casal La Fura amb Sergi Estella
Quan 12/06/2021
de 
On Davant el Casal Popular La Fura (plaça de Sant Pere, 7)

« Torna