Agenda »
Visita teatralitzada nocturna

10 anys de visites nocturnes en mans de Solsona Experience

La lluna es feia un lloc al cel empenyent el sol un vespre càlid de juliol de 2014. Com passa sovint, els carrers de Solsona eren força buits. En un menjador, una petita llum acollia una reunió que es feia amb molta il·lusió. Quatre solsonins, com també passa sovint, es plantejaven d’assumir un repte. I, com potser passa encara més sovint, aquells quatre solsonins van decidir acceptar-lo. Però no només acceptar-lo, sinó fer-lo créixer. I prou que ho van aconseguir. De fet, la lluna s’ha fet un lloc al cel empenyent el sol els vespres càlids de juliol durant deu anys des d’aleshores. I per això avui som aquí. Perquè el repte cada cop és més gran i més llarg i més intens. I a les coses intenses i boniques se’ls ha de dedicar temps.”

Així comença la visita teatralitzada que celebra els 10 de visites nocturnes organitzades per Solsona Experience. A través d’un recorregut pel nucli antic de la ciutat i de la mà de personatges emblemàtics com Rafael Tristany, Valentí Comellas, les Monges de la companyia de Maria o el Comte Ermengol IV entre molts d’altres, els visitants podran recórrer 10 anys d’història i d’històries de Solsona i comarca.

Aquesta visita també s’ofereix en el pack “NOCTURNES 2024” on, per un preu reduït, podeu adquirir la visita de celebració dels 10 anys i la visita nocturna d’enguany sobre el Carnaval de Solsona. 

 Aquest producte forma part del pack Pack: Nocturnes 2024

Representacions: 28 de juny, 4, 5, 10, 11 i 12 de juliol
Hora d’inici: a les 21 h
Durada: 1 h 15 min aproximadament
Compra d’entrades: entradessolsones.com

Punt de trobada: Consell Comarcal del Solsonès

A tenir en compte: Les vendes en línia es tancaran 2 hores abans del inici de la representació

« Torna