Agenda »
Visites guiades exclusives per la Marató

L’ensenyament a Solsona i Bèsties, història i simbologia

La cooperativa solsonina de dinamització turística, Solsona Experience, recupera dues visites guiades per col·laborar amb la Marató de TV3 que tindran lloc el dissabte 19 i el diumenge 20 de desembre al matí:
– L’ensenyament a Solsona i
– Bèsties, història i simbologia

L’ensenyament a Solsona vol retre homenatge a tots els edificis que han estat significatius en l’educació dels solsonins al llarg de la història. La visita no només se centra en les antigues escoles i instituts, sinó que també vol recordar centres educatius per adults com l’antiga universitat, els centres culturals o l’ateneu. Aquesta ruta es va estrenar per la festa del mestre el novembre del 2018 i hi van assistir professors de totes les escoles de la comarca.

Bèsties, història i simbologia. La ruta es concentra en el bestiari amagat tant pels carrers i places com en els edificis emblemàtics de la ciutat. Un dels atractius de l’activitat és l’entrada als absis romànics de la catedral on es podrà conèixer la simbologia religiosa de les bèsties de l’edifici. Aquesta visita es va fer pel Dia Internacional dels Museus (DIM) de l’any passat.

Aptes per tots els públics
Durada de poc més d’una hora
Grups reduïts de deu persones.
Preu: 5 € (anirà íntegrament destinat a la Marató de TV3).
Compra d’entrades en línia: Entrades Solsonès,

« Torna