Agenda »
Xerrada al Museu

ON SÓN LES DONES? ACTIVITAT I PRESÈNCIA AL LLARG DE LA HISTÒRIA DE L’ART

El proper dia 19 de març a les 7 de la tarda,  Lluïsa  Faxedas, professora d’història de l’art contemporani de la Universitat de Girona, vindrà al Museu de Solsona a explicar-nos: On són les dones? perspectives feministes sobre la història de l’art.

Les dones han estat presents i actives al llarg de la història de l’art de moltes maneres diferents, no només com a tema de les obres, però el propi discurs de la disciplina sovint les ha ignorat i ens ha fet pensar que no existien. En aquesta conferència ens plantejarem com podem escriure una nova història de l’art que tingui presents els assoliments i les aportacions de les dones al llarg de tota la història de la creació artística.

L’organització d’aquesta xerrada compta amb el suport de l’Associació de Dones del Solsonès, una entitat comarcal que promou activitats de caire social i cultural per reivindicar el paper de la dona a la comarca del Solsonès. Una col·laboració que s’emmarca dins la voluntat estratègica per convertir el Museu de Solsona en un museu participatiu i socialment implicat.

 

« Torna