Agenda »
XERRADA SOBRE EL PATRIMONI ECOLÒGIC

Presentació del projecte 'Bassadòria' i xerrada sobre el patrimoni ecològic del baix SolsonèsPresentació del projecte ‘BASSADÒRIA’ i xerrada sobre el patrimoni ecològic del Baix Solsonès

El dijous 13 a les 19.30 h, la sala cultural de l’ajuntament de Solsona acull la presentació del projecte de Territori de Masies Bassadòria, centrat a posar en valor i protegir els espais agroforestals del Solsonès meridional. La convocatòria inclou una xerrada titulada “Patrimoni eclògic del baix Solsonès: estat, riscos i vulnerabilitat”, impartida per David Guixé, tècnic del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya i membre del Grup de Natura del Solsonès.

Així mateix, es podrà veure una exposició basada en els valors del paisatge i els serveis ecosistèmics de l’àmbit territorial que comprèn Bassadòria. Per assistir-hi es demana inscripció prèvia a i, o bé trucant al telèfon 693054437.

Aquesta és la primera activitat d’aquest projecte a la capital comarcal. Des d’ara fins a l’estiu, es duran a terme diverses iniciatives al Solsonès per donar a conèixer hàbitats i espècies que es veuen amenaçades, així com l’impacte de males pràctiques d’accés al medi natural i com fer front a les principals espècies invasores.

Més informació a: Territori de Masies

informacio@territoridemasies.cat

« Torna