Notícies »
Cardona i Solsona promocionen conjuntament alguns dels seus actius turístics.

Solsona i Cardona volen reforçar la promoció d’alguns dels seus actius turístics amb la creació d’una oferta 2×1. Es proposa als visitants aconseguir entrades per a dues persones al preu d’una si abans han passat per un dels espais o circuits de l’altre municipi que entren en la promoció.
De la capital del Solsonès, s’inclouen en aquesta oferta el Pou de Gel, el Museu Diocesà i Comarcal i la visita guiada al nucli antic. Cardona hi integra el Museu de la Sal Josep Arnau i la visita guiada al centre històric. Aquelles persones que adquireixin entrades per a una de les activitats solsonines rebran un fulletó 2×1 que els permetrà gaudir de la promoció per a un espai o circuit de la vila ducal, i a l’inrevés. La promoció tindrà validesa fins al 20 de desembre. Si funciona es preveu repetir l’experiència més endavant i ampliar l’oferta d’activitats per realitzar al territori.
Aquesta iniciativa dels dos municipis veïns la impulsen l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, la regidoria de Turisme de Solsona i la Fundació Cardona Històrica amb la col·laboració dels dos museus i l’Associació Ithaca.

Cartell_2x1_oct_nov'15