Notícies »
Els Pastorets

Benvinguts i benvingudes a aquests nous Pastorets de Solsona. Nous i diferents, ja que les mesures imposades ens han obligat a plantejar un altre format d’espectacle.

No patiu, seguireu tenint el Lluquet i el Rovelló, tindreu tots els dimonis intentant fer el màxim de por possible i uns àngels celestials que ens trauran les castanyes del foc un i altre cop. Però tot això des d’un prisma diferent. Ens hem vist obligats a fer un Pastorets amb només vint actors (heu de comptar que en teníem una cinquantena altres anys) i això comporta un replantejament total.

I hem pensat, si ens fan reduir actors, tècnics i demés personal, per què no reduïm més coses? I ho hem fet: Veureu uns Pastorets despullats! Despullats de decorats, d’attrezzo i de música en directe, i basant-se en el més senzill, l’essència del text, és a dir: veureu un somni.

Això mateix, el somni del Lluquet i el Rovelló el portem a la màxima expressió. I com a qualsevol somni veureu coses que poden no quadrar del tot… però en els somnis totpot passar. Ara, al final segueix guanyant el de sempre.

Ricard Salvà i Munné
Director

Dies de representació i horari:
27 de desembre de 2020
2, 3 i 6 de gener de 2021

Hora:a les 18 hores

Obertura de portes: a les 17.30 h

Preus entrades:
General: 8 euros
Fins a 12 anys: 6 euros
Socis/sòcies: 6 euros

Es poden comprar les entrades a www.entrades.turismesolsones.com