On menjar »
Gastrobar La Vermuteria

Plaça de Sant Roc, 4
Tel.: 973187243 / 653783408

Instagram: @lavermuteriaoficialsolsona

Facebook: @Lavermuteria

E-mail: lavermuteriaoficialsolsona@gmail.com

Horaris: De 12h matí a 12 h nit (divendres, dissabte i festius fins a les 2/4 de 3 de la matinada)
Tancat dimarts i dimecres

Aforament: 42 persones (sala i barra) i 25 places a terrassa

Especialitat en cuina vegana vegetariana, vermuts, Ginebres, Rons, Whisky’s, Vodka, Tequila… i cocktels.

Gastrobar, Gastropub vegà vegetarià amb productes ecològics, de proximitat i de temporada procedents del nostre hort, del mercat i Km 0. Cuina sana, concient i equilibrada.

Tots els dissabtes de l’any, al vespre, promovem la cultura a la Plaça Sant Roc.
Carta migdia i vespre.

La Vermuteria es un Gastrobar Gastropub vegà vegetarià on el client reb un tracte amigable, proper i sense més pretensió que compartir un moment de relaxació i recolliment al voltant d’un beure o fent un àpat més complet.

Aquest tracte va acompanyat d’una oferta de qualitat continuada junt amb detalls que donin l’oportunitat d’assaborir gustos nous. Tapes, pinxos, tipus de cerveses artesanals, degustació de vins i sobretot diverses opcions de vermuts que és el que dóna nom al local. Aquest plantejament ens porta al concepte “ Gastrobar Gastropub”, novedós a la ciutat. També la combinació de proximitat en el tracte junt a una cuina elaborada amb tocs d’innovació i experimentació.

A La Vermuteria tant es pot consumir una bona cervesa, fer un vermut, un bon Gintònc, whisky o conyac… com tapes o plats tot dinant o sopant, amb oferta de cocktels que resulten atractius sense més pretensions.