Narració de contes

NARRACIÓ DE CONTES: 'Mon món de contes' amb Íngrid DomingoNARRACIÓ DE CONTES: ‘MON MÓN DE CONTES’ AMB ÍNGRID DOMINGO

La narradora Íngrid Domingo comparteix amb el públic solsoní el seu món de contes per escoltar i badar. Serà en l’acte de cloenda de la cinquena edició del concurs de lectura “Bibliotrivial”.

Mon món de contes és el títol de la sessió de narració que ofereix Íngrid Domingo el dia 29 de setembre a les 17.30 h a la biblioteca Carles Morató per a infants a partir de 6 anys. Explicarà contes d’aquí i d’arreu del món, de Rússia fins al Japó, Turquia o fins aquí al cantó.

És una activitat per cloure el 5è Bibliotrivial que organitza la biblioteca. En el mateix acte es durà a terme el sorteig de premis entre tots els participants al repte de lectura d’aquest estiu.

Quan 29/09/2023
de 
On saló de les Homilies d’Organyà (biblioteca Carles Morató)

CAMINADA I PEDALADA SOBRE L’AIGUA A SOLSONA

Caminada i pedalada sobre l'aigua a Solsona En el marc de la Setmana Europea de la Mobiliat, l’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal del Solsonès organitzen, un any més, una caminada i una pedalada populars, enguany amb un recorregut circular centrat, temàticament, en l’aigua.
Quan 24/09/2023
de 

Contacontes

CONTACONTES: 'Els calaixos del cel', amb Ada CusidóCONTACONTES: ‘ELS CALAIXOS DEL CEL’

La biblioteca solsonina ofereix al públic infantil una sessió de narració oral a càrrec de la narradora Ada Cusidó per celebrar la cloenda del primer Bibliobingo. És una activitat gratuïta adreçada a la població a partir de 3 anys.

la sessió de narració oral Els calaixos del cel és un conte que parla de la por de la nit, els somnis i la màgia de les històries.

Quan 22/09/2023
de 
On saló de les Homilies d’Organyà (biblioteca Carles Morató)

Visites guiades

Cada cap de setmana, ponts i festius s’ofereixen visites guiades en diferents horaris i espais de la ciutat i entorns perquè no et perdis cap detall.

Consulta els horaris i compra l’entrada anticipada a entradessolsones.com